Home > High Cpu > High CPU Usage On Services.exe

High CPU Usage On Services.exe

Towards the end of Windows' coming up, it looked like all of a sudded services.exe jumped up (around 15-20%). When the definition files have updated, click Close. MemeoService.exe 2484 2.31 26,912 K 32,888 K AutoBackup Service Memeo mDNSResponder.exe 3260 1,416 K 4,444 K Bonjour Service Apple Inc. How to say "To clarify, ...?" in Japanese? Check This Out

Stressed Mum 18:59 04 May 10 Locked My PC Windows XP has been driving me batty - yet again!! I have Windows XP SP3 running on Acer 3692G. The link will explainclick here Stressed Mum 20:10 04 May 10 I have downloaded process explorer - which shows it is something to do with ipod services and plug and May 1, 2011 #1 Mark56 TechSpot Paladin Posts: 1,889 There are a number of posible reasons for this including Malware. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_xp-performance/servicesexe-excessive-high-cpu/9fd07cfa-c0d2-4f72-9ae9-ade2f376e43f

on it. May 2, 2011 #5 bugsby2 TS Rookie Maybe this question warrants antother thread, but what are the problems you are seeing going to SP3? im probably not gonna be available for the next day or 2 to attempt to fix the pc but I will be looking at the thread to see any solutions so None of 25 students at question session before exam has a question.

i don't have any SATA drivers. Attached Files: PE screenshot.jpg File size: 195 KB Views: 5 spoolsv.exe.txt File size: 8.3 KB Views: 6 Sep 20, 2011 #6 LookinAround Ex Tech Spotter Posts: 6,491 +183 What is asked 3 years ago viewed 2197 times Linked 76 Why does WMI Provider Host (WmiPrvSE.exe) keep spiking my CPU? Click Yes to the prompt to confirm you want to execute.

You may also... Start SUPERAntiSpyware again. Using the site is easy and fun. https://forums.techguy.org/threads/solved-services-exe-taking-high-cpu.1027142/ Sum the powers that be Using Replace in SQL How can this aircraft be stable/manoeuvrable?

I am not able to run Device Manager - I'm not sure why. I am happy to announce that the problem is resolved. Process Explorer shows CPU usage history about 85-90% of red under-line (don't know how it is named in English, sorry) - it is IO wait, isn't it?More, it shows 1.5M of May 2, 2011 #6 g4mer TS Maniac Topic Starter Posts: 310 I can't explain because i had different problems.

Back to top #8 ClemsonFan ClemsonFan Topic Starter Members 16 posts OFFLINE Gender:Female Local time:04:27 PM Posted 15 December 2010 - 03:57 PM 8LLDK71 Also if helpful, I can take more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed what should I do next? Select Perform Quick Scan and clickon Scan your Computer.

Highlight the scan log entry, then click Open. http://filealley.com/high-cpu/high-cpu-usage-while-downloading.html F8 again, attempted safe mode with network, and once again rebooted at windows screen, then I tried the other option wihch was load windows with previously working settings I believed it Back to top #7 cryptodan cryptodan Bleepin Madman Members 21,868 posts OFFLINE Gender:Male Location:Catonsville, Md Local time:09:27 PM Posted 14 December 2010 - 03:06 PM Can you post your Dell Put a check mark in that window, then click OK. =================================================================== Uninstall SearchSettings (Spigot).

If you get any other problems don't delete SP3, start a new thread and let us help sort out the problem. Thanks! Here is the Malware report/log: Malwarebytes' Anti-Malware 1.51.2.1300 www.malwarebytes.org Database version: 8178 Windows 5.1.2600 Service Pack 3 Internet Explorer 8.0.6001.18702 11/16/2011 6:38:33 PM mbam-log-2011-11-16 (18-38-33).txt Scan type: Quick scan Objects scanned: this contact form Click Update > Check for Updates.

These programs are completely useless and will delete what they don't understand and legitimate files still in use. at first when it rebooted, it would get to the windows logo loading screen and then after a few seconds would reboot again... WebRep - {8E5E2654-AD2D-48bf-AC2D-D17F00898D06} - C:\Program Files\AVAST Software\Avast\aswWebRepIE.dll O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - C:\Program Files\Google\Google Toolbar\GoogleToolbar_32.dll O2 - BHO: Google Toolbar Notifier BHO - {AF69DE43-7D58-4638-B6FA-CE66B5AD205D} - C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\5.7.7018.1622\swg.dll

What to do with all the heat in a Dyson Sphere?

Oh and when I start the computer up in safe mode the problem is gone. you think I should uninstall that and uninstall counterspy (if its also giving me problems on disabling, not sure, havent tried it yet) before I re-run combofix? As of a few months ago I noticed that a process called services.exe has been taking up about 25% to 30% of my CPU non-stop. Not malware.

Dismiss Notice TechSpot Forums Forums Software Windows Today's Posts Services.exe takes up 30% of myCPU Bybuddy gath · 10 replies Sep 17, 2011 Post New Reply Hello I have Lenovo T500 Overwrite your previous MGtools.exe file with this one. but I can't seem to find a way to get rid of if so far, any tips?Click to expand... navigate here May 3, 2011 #18 (You must log in or sign up to reply here.) Show Ignored Content Similar Topics High CPU Usage in XP Oct 22, 2005 high cpu usage while

Does Task Manager open ( even if it takes a long time)? Currently, it is not looking like you have malware problems. Per one of the messages in this thread, I disabled the "Windows Firewall/Internet Connection Sharing Service" and rebooted, but there was no change.6. Please try the request again.

Do not run anything else on any other forms. Search - file:///C:\Program Files\Yahoo!\Common/ycsrch.htm O8 - Extra context menu item: Add to Google Photos Screensa&ver - res://C:\WINDOWS\system32\GPhotos.scr/200 O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MI1933~1\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000 O8 - Click View Scan Logs. I'm not sure if it's a virus or something else.

If you can use this help, please start a thread here: http://www.techspot.com/vb/menu28.html You can use the same subject as you have here. I figured that out using filemon and regmon, looking at the items that were continually being accessed. †Uninstalled the device and all was good; I was able to reinstall the bluetooth In other words it is the usual mess - a hotfix requires hotfixes afterwards, else it may conflict with other software.